Το Biotrue είναι εμπνευσμένο από τη βιολογία των ματιών σας™. Ξεπερνάει τη συνηθισμένη απολύμανση, με το να αποτελεί το μόνο διάλυμα* που συνδυάζει τρεις βιο-εμπνευσμένες καινοτομίες:

Έχει ένα λιπαντικό που συναντάται φυσικά στα μάτια 
Έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων 
Διατηρεί ορισμένες ευεργετικές πρωτεΐνες των δακρύων ενεργές

Το Biotrue λειτουργεί σαν τα μάτια για να τους παρέχει υγεία και αξεπέραστη άνεση. Άλλωστε, τα ίδια τα μάτια ξέρουν ποια είναι η φροντίδα που τους αξίζει!

Ιστορία του Biotrue

Πάντα ήμασταν περήφανοι για την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε χωρίς περιορισμούς. Έτσι, η αναζήτησή μας για ένα νέο και καλύτερο διάλυμα φακών επαφής μας πήγε σε πολλές κατευθύνσεις.

Μια μέρα το ξανασκεφτήκαμε και είπαμε – ίσως ο καλύτερος τρόπος να για να φροντίσουμε τους φακούς σας να είναι κάπου αλλού. Ίσως να βρίσκεται μέσα στα μάτια μας. Έτσι πήγαμε πίσω σε αυτό που ξέρουμε καλύτερα – το ανθρώπινο μάτι. Η φύση έχει δώσει στα μάτια μας πολύπλοκες ιδιότητες που το μυαλό μας ποτέ δε θα μπορούσε να εφεύρει. Και αυτό έγινε η έμπνευσή μας. Γιατί ακόμη και αν δεν μπορούμε να επαναδημιουργήσουμε τη φύση, μπορούμε να τη μιμηθούμε.

Και σύντομα γεννήθηκε το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue.


Το Biotrue ξεπερνάει τη συνηθισμένη απολύμανση. Αποτελεί το μόνο διάλυμα που συνδυάζει τρεις βιο-εμπνευσμένες καινοτομίες: Έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων και έχει το ίδιο λιπαντικό που συναντάται φυσικά στο μάτι. Επίσης, βοηθά να διατηρούνται ορισμένες ευεργετικές πρωτεΐνες των δακρύων ενεργές, και επιπλέον απομακρύνει κατακαθισμένες πρωτεΐνες που μπορούν να θολώσουν την όραση και να κάνουν τη χρήση φακών επαφής άβολη.

Το διάλυμα φροντίδας φακών Biotrue σας παρέχει την υγεία και την άνεση που αξίζουν τα μάτια σας και βοηθά στο να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητά τους.

Είναι τόσο ξεχωριστό, που ευχόμαστε να το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα. Έτσι κι αλλιώς, ήταν μπροστά στα μάτια μας.

Το Biotrue προσφέρει την αξεπέραστη απολύμανση που χρειάζονται τα υγιή μάτια:

Το Biotrue συνδυάζει ένα διπλό σύστημα απολύμανσης με τα μοναδικά βιο-εμπνευσμένα χαρακτηριστικά ενός pH ίδιου με των υγιών δακρύων και διαχείριση των πρωτεϊνών, για να παρέχει αξεπέραστη απολύμανση.

Το Biotrue χρησιμοποιεί υαλουρονάνη, ένα λιπαντικό που βρίσκεται φυσιολογικά στα μάτια: 

Το Biotrue ενυδατώνει τους φακούς επαφής με τρόπο που τα μάτια μένουν ενυδατωμένα - χρησιμοποιώντας υαλουρονάνη (HA), ένα λιπαντικό που βρίσκεται σε όλο το σώμα.

Το Biotrue έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων: 

Τα υγιή μάτια δημιουργούν συνεχώς το τέλειο περιβάλλον. Γι 'αυτό το Biotrue είναι μοναδικά κατασκευασμένο ώστε να έχει pH ίδιο με αυτό των υγιών δακρύων - διατηρώντας τη φυσική κατάσταση του ματιού και επιτρέποντας βέλτιστη ενεργοποίηση των διπλών απολυμαντικών παραγόντων. 

Το Biotrue διατηρεί ορισμένες ευεργετικές πρωτεϊνες των δακρύων ενεργές, όπως αυτές βρίσκονται φυσιολογικά στο μάτι:

Πρωτεΐνες που βρίσκονται στη φυσική τους κατάσταση δρουν ως εγγενής μαχητές εναντίων μικροβίων που μπορούν να προσβάλλουν το μάτι, λειτουργώντας ως μια αντιμικροβιακή ασπίδα από μόνες τους.

Οι μετουσιωμένες πρωτεΐνες έχουν χάσει τη δομή τους λόγω παραγόντων όπως οι εξωτερικές πιέσεις. Το Biotrue ανελκύει και αφαιρεί μετουσιωμένες πρωτεΐνες. 

Συχνές Ερωτήσεις 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue™ κατευθείαν μέσα στο μάτι για να υγράνω ξανά τους φακούς επαφής;
 
Το Biotrue δεν είναι εγκεκριμένο για απευθείας χρήση στο μάτι. Δεν συστήνουμε τη χρήση ενός προϊόντος για σκοπούς άλλους από τους προκαθορισμένους του (διατήρηση, καθαρισμό, απομάκρυνση των πρωτεϊνικών εναποθέσεων, ξέπλυμα, χημική απολύμανση και αποθήκευση των μαλακών φακών επαφής).

Σε τι μεγέθη μπουκαλιών διατίθεται το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue;

Το Biotrue είναι διαθέσιμο σε μπουκάλι των 300ml.

Παρέχεται θήκη φακών επαφής με κάθε προϊόν λιανικής πώλησης;

Μία θήκη φακών επαφής παρέχεται δωρεάν με κάθε συσκευασία των 300ml.

Τα μάτια μας είναι το παράθυρο στον κόσμο.

Εξαρτόμαστε από τα μάτια μας περισσότερο από κάθε άλλη αίσθηση, ωστόσο πολλοί από εμάς λαμβάνουμε αυτό το πολύτιμο δώρο ως δεδομένο. Χωρίς αυτά, δε θα μπορούσαμε να απολαύσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, να δούμε τα πρόσωπα των αγαπημένων μας ή να γνωρίσουμε τα φυσικά θαύματα του κόσμου. Βασιζόμαστε στην όρασή μας για τόσα πολλά, όμως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μόνο μια ασαφή ιδέα για το πώς τα μάτια μας λειτουργούν. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη του ματιού που εργάζονται μαζί για να σχηματίσουν ένα μοναδικό αυτάρκες σύστημα. Αν και μικρότερο από μια μπάλα του πινγκ-πονγκ, το μάτι μας επιτρέπει να βλέπουμε, ενώ παράλληλα καθαρίζεται, ενυδατώνεται και απολυμαίνεται από μόνο του. 

Το υγρό φακών επαφής Biotrue διατίθεται σε συσκευασία των 300ml με δώρο δεύτερη συσκευασία των 120ml.

Δείτε το υγρό φακών επαφής στο STAROPTICAL εδώ και επωφεληθείτε της προσφοράς.