Στυλ, διαχρονικότητα και ελευθερία της έκφρασης, αυτές είναι οι βασικές αξίες που διέπουν την φιλοσοφία της RayBan. Για πολλές γενιές ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στα γυαλιά ηλίου.

Η εταιρία RayBan ιδρύθηκε το 1937. Το πρώτο μοντέλο γυαλιών ηλίου, το Aviator, φορέθηκε από τους πιλότους της Αμερικάνικης αεροπορίας, οι οποίοι το προτιμούσαν καθώς συνδύαζε την προστασία από τον ήλιο και το ιδιαίτερο στυλ. Ακολούθησε το 1952, το μοντέλο Wayfarer, με κοκκάλινο σκελετό, που έγινε το αγαπημένο πολλών διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστών.


Η RayBan ακόμα και σήμερα παραμένει στην πρώτη θέση πωλήσεων γυαλιών σε όλο τον κόσμο, ενώ τα καινούρια της σχέδια ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη. 

Rayban 4105 Folding Wayfarer

Με έμπνευση από το Rayban Wayfarer, ένα απο τα πιο διάσημα μοντέλα της RayBan, δημιουργήθηκε το Rayban Folding Wayfarer, ένα μοδάτο, νεανικό αλλά παράλληλα διαχρονικό μοντέλο ικανό να συνδυάσει δύο εποχές.

Με κοκάλινο σκελετό, σε σχήμα wayfarer, τα γυαλιά ηλίου RayBan 4105 Folding Wayfarer μπορούν να σας συνοδέψουν σε κάθε περίσταση, τονίζοντας τις γραμμές του προσώπου σας και το στυλ σας. Οι φακοί είναι κρυστάλλινοι, σε διάφορες αποχρώσεις. Με επιστρώσεις λαμπερού καθρέφτη (ασημί, μπλέ, πράσινο) για την βέλτιστη όραση αλλά και την μέγιστη προστασία των ματιών σας. 

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στα γυαλιά ηλίου RayBan Folding Wayfarer 4105 είναι το γεγονός ότι ο κοκάλινος σκελετός τους "σπάει" σε τρία σημεία, στο μέσον της μετώπης και στο μέσον του κάθε βραχίονα, και έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να τα "διπλώσετε", εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο χώρο απόθηκευσης καθώς το μέγεθος της θήκης τους είναι σχεδόν το μισό σε σχέση με τις υπόλοιπες θήκες γυαλιών ηλίου .



Αν κάποια απο τα γυαλιά που επιθυμείτε δε τα βλέπετε στο site μας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 801 100 3131.

Όλα τα γυαλιά μας τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας της ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE. Είναι γνήσια με υπογραφή και συνοδεύονται από όλα
τα πιστοποιητικά γνησιότητας των αντίστοιχων εταιρειών.